Plattsättare Täby

Plattor som lyfter badrummet | 08-120 52 100

Plattsättare

VI KAN HJÄLPA DIG MED KORT VARSEL

Vi kan komma ut och hjälpa dig med att sätta plattor på kort varsel. Vi kan utan problem se till att jobbet blir gjort smidigt och snabbt och med hög kvalitet.

Viktigast när man utför ett jobb som plattsättare är förstås att det blir kvalitativt gjort och att det håller i längden, men det ska ju se bra ut också. Vi har kompetensen att hjälpa dig med ditt val av kakel, då att du kan få det snyggt – både i köket och i badrummet. Det gäller att skarvarna hamnar på rätt ställen, att ytan blir jämn och slät och att alla plattor sitter rakt och snyggt. Just dessa bitar är bland de svåraste för en hemmafixare eller lekman, då detta finlir kräver en hel del erfarenhet och övning.

Vi har de rätta kunskaperna

Att sätta kakel i badrum och kök kräver en del kunskaper, kanske främst i badrummet där det finns en hel del vinklar och vrår. Där måste man också, till skillnad från i köket, lägga fuktspärrar bakom kaklet enligt konstens alla regler. I köket behöver man inte sätta en sådan fuktspärr bakom kaklet, men man bör stryka på en primer för att kaklet ska sitta bättre.

Vi använder ett antal verktyg när vi lägger kakel. En kakelskärare för att skära plattorna är en nödvändighet, liksom roller och tråg för primern, en spackel, gummihandskar och en del annat. För att vi ska få plats med vårt material och våra verktyg så är det bra om du låter oss använda ett förråd eller en del av ett rum för förvaring. Det både förenklar vårt jobb och gör att du som kund slipper en massa onödigt spring i ditt hem.

plattsättning i badrum

Viktigt att det blir rakt och snyggt

Vi börjar från hörnet när vi sätter kaklet, på det sättet är det enklast att se att det blir rakt och snyggt. Mindre än fem centimeter platta i slutet av en rad blir inte snyggt, en detalj som är lätt att missa för en entusiastisk hemmafixare. Vi har kollen som gör att du slipper drabbas av den typen av misstag.

Till mindre ytor använder vi en färdigblandad fixmassa, som är lätt att breda ut. Dessutom slipper du en massa damm hemma då vi inte behöver blanda detta bruk på plats.

Vi gör hela jobbet från start till mål

Oavsett om du vill ha plattor satta i badrum, kök eller i något annan del av huset eller lägenheten så kan vi genomföra det på ett kunnigt och säkert sätt. Vi har kunskaperna att genomföra allt från det tunga rivningsjobbet och vi kan forsla bort det överblivna materialet. Sedan sätter vi plattorna på ett sätt som garanterar att du inte kommer att drabbas av fuktskador i framtiden. Vi städar givetvis också upp ordentligt efter oss när vi är klara. 

Vi kan även hjälpa till med att sätta plattor utomhus om du vill få en snyggare trädgård, eller om du behöver en ny garageuppfart eller gång. Vi behärskar alla led och alla material när det gäller plattor. Det kan vara utomhus eller inomhus, sten, kakel eller marmor.

Alla våra uppdrag är självklart ansvarsförsäkrade och utförs alltid enligt gällande branschstandarder.

 

Vi lägger plattorna - du får ett fräscht badrum som hela familjen kan trivas i!