Plattsättare Täby

Plattor som lyfter badrummet | 08-120 52 100

Tjänster

KOMPETENTA HANTVERKARE MED BREDA KUNSKAPER

Utöver plattsättning i badrum och kök så utför vi även en rad andra hantverkstjänster inom bygg- och renovering.

Projektledning

Vi hjälper gärna till att leda olika byggprojekt. Vi sköter organisering och hantering av byggprojektet och sköter kontakten med entraprenörer och leverantörer av byggnadsmaterial.  

Diverse elarbeten

Dragning av ingående kablar Utförande av eldragning i byggnader Installation och omplacering av strömbrytare, uttag, ljuskällor, el-element, el-paneler och skåp Testning av installation: felsökning efter skadade kablar och misslyckad installation.

VVS och ventilation

Vi är behöriga att utföra installationer av vattentillförsel och felsöka avloppssystem. Vi kan också installera ventilationssystem i bostäder och fastigheter. Vi har också erfarenhet och kunskaper inom klimatanläggningar.

Betongarbeten

Vi utför betongarbeten som till exempel gjutning av grundplattor, pålade och gjutna grunder. Vi kan också hjälpa till med gjutning av cement- och betongplattor. Vi kan även göra reparationer och förstärkning av befintliga grundplattor.

Måleri

Vår erfarna och kunniga målare tar alla möjliga uppdrag inom måleri, spackling och tapetsering. Vi tar både stora och små uppdrag till privatpersoner eller företag.

Bygg och snickari

Vi kan det mesta inom bygg och snickerier. Vi har erfarenhet och kunskap som gör att vi kan lägga golv av bland annat trä, laminat och parkett. Vi kan utföra fasadrenoveringar och installation och justering av till exempel dörrar och fönster. Vi kan även hjälpa till att montera och installera moduler till färdiga hus. Det finns även skickliga takläggare på bolaget.

plattsättare

 

Vi lägger plattorna – du får ett fräscht badrum som passar din stil!